Timebestilling/Resepter

Det er 2 måter du kan bestille time hos din lege (helsenorge.no/telefon)

HELSENORGE - her kan du selv bestille time, fornye faste medisiner og stille legen din enkle spørsmål. Det er også mulighet for e-konsultasjon, og bestille time til Videokonsultasjon.

Som følge coronavirusutbruddet, ønsker man ikke pasienter med luftveissymptomer inn på legekontoret. Vi har nå mulighet for videokonsultasjon. Du må først bestille en videotime via, helsenorge.no. Du kan velge en ordinær eportal time og skrive video i emnefeltet, eller velge en egnet videotime. 5 minutter før timen, kan du logge på: https://kambo-legesenter.confrere.com. Det krever at du har en smarttelefon med kamera og fungerende mikrofon. 

(Vi jobber med å få til en betalingsløsning slik at man kan betale for videokonsultasjon og e-konsulttasjon via Vipps. Du vil da kunne velge å betale for legetimen uten fakturagebyr. Registreres det ingen innbetaling samme dag, vil du bli tilsendt faktura med fakturagebyr).

Vi bruker ikke lenger eportal via besøklegen.no.

Noen opplever at de logger inn på helsenorge.no, men får ikke kontaktet sin fastlege via siden. Det skyldes at man ikke har de rette samtykkenivået. Det er viktig at du har valgt ¨Full¨ og ikke ¨Basis¨ eller ¨Basis+¨.

samtykke

TELEFON- Ønsker du heller å benytte deg av telefon, har vi samme telefon nummer  69276131