HELSENORGE

Vi tilbyr inntil fire tjenester via helsenorge.no

 1) Bestill time

Du vil enkelt kunne få en time som passer, og bestillingen skal kunne gjøres når det passer deg. I tillegg skal du kunne se dine bestilte timer og avbestille disse. Du kan bestille tid til video, ved å velge en video time, eller velge en vanlig time, men skrive video i emnefeltet.

2) Forny resept

Du kan sende en melding til fastlegen din og be om å få fornyet resept på dine faste legemidler, medisinsk utstyr og annet som forskrives på resept.

3) Start e-konsultasjon

E-konsultasjon er en legetime som gjennomføres via nettet. Du betaler vanlig egenandel og fakturagebyr for denne tjenesten. Du kan bare bruke denne tjenesten når det ikke krever fysisk oppmøte. Tjenesten skal ikke brukes til øyeblikkelig hjelp og akuttsituasjoner.

(Vi jobber med å få til en betalingsløsning slik at man kan betale for videokonsultasjon og e-konsulttasjon via Vipps. Du vil da kunne velge å betale for legetimen uten fakturagebyr. Registreres det ingen innbetaling samme dag, vil du bli tilsendt faktura med fakturagebyr).

4) Kontakt legekontoret

Denne tjenesten kan brukes til administrative spørsmål, som ferieavvikling og adkomst. Spørsmålene via denne tjenesten vil normalt besvares av resepsjonen på legekontoret. Du kan ikke få helsehjelp via denne tjenesten.